ARKTIKA ul Szarych Szeregów 5A Warszawa KLIMA i MECHANIKA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzela22
    Drive
    • 2009
    • 40

Witam.2 problemy.Pęka szyba przednia (ok.15cm tylko od wewnątrz) -gdzie wymienić i co z foliowym nr.rejestracyjnym(W-wa).
    Jak silnik zimny to słychać jakby obcierał pasek klinowy,jak sie rozgrzeje to ok.pozdr.

ani to O2, ani typowe problemy z O2 :roll:
    a 2 problemy lepiej opisać w 2 osobnych postach :idea:
  • wojtass
    Rider
    • 2007
    • 473

Witam polecam warsztacik o nazwie ARKTIKA ul Szarych Szeregów 5A Warszawa Miła obsługa

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

hmm, korzystałem.
      no niby OK, ale nie tak do końca, bo przy okazji swoich klimatyzacyjnych spraw (do których na razie nie mam uwag) porysowali mi błotnik jakimś ostrym narzędziem :?
      dla mnie może nie jest to nie wiadomo jaki problem, ale myslę, że dla car detailera byłby to dramat, mnie to po prostu wkurwia :evil:
      widać, że nie zakładają, żadnej ochrony na błotnik, na którym wiszą, bo oprócz podrapania\obstukania cały jest zasyfiony smarem i odciskami łap, więc nie dziwne, że jak jakieś narzędzie wypadnie z ręki to wali prosto w blachę :?
      niestety minał dłuższy czas od naprawy (2-3 tygodnie) w czasie, którego auto było bardzo brudne i zauważyłem to dopiero po myciu, natomiast jestem pewien, gdzie się to stało, no nic...
      a obsługa rzeczywiście miła, tylko parking\wjazd beznadziejny, strasznie ciasno i niewygodnie.
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• wojtass
        Rider
        • 2007
        • 473

szkoda fakt parking prze...y :wink:

Komentarz

Pracuję...